Corona Protocol - BC Poona Mortsel

Ga naar de inhoud

Corona Protocol

Beste Poona speler,
Om goed te kunnen starten (en voorlopig als proef) met onze badmintonavonden hebben wij van het bestuur u normaal gezien reeds geïnformeerd via email hoe alles nu in zijn werk zal gaan. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons dan weten of check even uw contactgegevens via onze leden admin pagina.
Omdat wij alles in het werk stellen om iedereen tevreden te houden en ook om ervoor te zorgen dat wij de opgelegde maatregelen van Badminton Vlaanderen en de veiligheidsraad respecteren zijn er wel enkele zaken waar iedereen rekening mee moet houden. Indien wij merken dat er sommige mensen zich niet houden aan de opgelegde regels kunnen wij zelfs de betrokken persoon vragen om de zaal te verlaten of zelfs in het slechtste geval de badmintonavonden opnieuw "on hold" te plaatsen tot nader bericht. Uiteraard gaan wij er vanuit dat iedereen staat te springen om opnieuw te kunnen beginnen en zijn gezond verstand zal gebruiken zodat wij onze geliefde sport verder kunnen beoefenen.
Voor diegenen die geen mail ontvangen hebben is hier het "Corona Protocol" dat iedereen dient te respecteren en te volgen. Omdat wij (en voorlopig) maar 50 max spelers mogen toelaten per avond gaan wij werken met Doodles waar iedereen zich kan op inschrijven. Deze links zullen wekelijks op de Poona website komen te staan alsook op onze FB pagina en zullen ook per mail worden verstuurd.
Waar moet u nu bv allemaal op letten ?
- Draag steeds uw mondmasker bij het binnenkomen en buitengaan vd sporthal
- Uw mondmasker mag wel af maar alleen tijdens het sporten zelf dus op het terrein.
- Probeer zoveel mogelijk contact te vermijden
- U dient steeds uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen vd zaal
(hiervoor hebben wij een zuil ter beschikking gesteld met ontsmettingsmiddel)
- Uw sporzak zet je best niet bij elkaar maar op een afstand van ongeveer 1 meter van elkaar.
- Na uw wedstrijd gelieve ook alle gebruikte shutles in de daarvoor voorziene bakjes te gooien.
- De "goede" shutles zullen steeds ontsmet worden voor deze opnieuw gebruikt gaan worden
- Bij het binnenkomen dient u zich eerst aan te melden op onze aanwezigheidslijst die in de zaal ter beschikking zal liggen. Dus als u zich heeft ingeschreven via een Doodle zal uw naam op dit blad staan en kan u spelen.
- Kom je echter binnen zonder uw registratie via een vooropgestelde Doodle en er zijn 50 mensen ingeschreven kan u NIET spelen.
- De kleedkamers en douches zijn momenteel nog niet toegangelijk en zijn dus nog gesloten tot nader bericht
- Breng uw sportschoenen mee en speel dus niet met uw schoenen die je net op straat gedragen hebt

En zeker niet vergeten :

Terug naar de inhoud