Leden administratie - BC Poona Mortsel

Go to content

Leden administratie

Opgelet deze ledenadministratie is alleen voor bestaande leden !

Nieuwe leden sturen best eerst een e-mail naar Poona@Telenet.be om zich eventueel in te schrijven voor volgend seizoen indien er nog plaats zou zijn.

Voor de hernieuwing van het lidmaatschap vragen we u dit jaar opnieuw om uw lidgeld tijdig over te schrijven (liefst vóór 15 augustus) of 10 dagen na uw registratie in onze nieuwe tool. Hiervoor krijg je dus automatisch nog een mail toegestuurd na het aanmelden. Omdat wij dus een nieuw programma hebben aangekocht nl. : “VZW Beheer” moet iedereen zich opnieuw aanmelden via deze link : https://www.vzwbeheer.be/vzwbeheer/form/inschrijving.php?c=DBUOCttHA7YqG1O
 
Kies dan uw speelmoment via het menu door op het pijltje te klikken bij categorie vb. :
 

Ook nieuw volgend seizoen is dat wij (en als test) aan de recreanten de mogelijkheid gaan bieden om ook met veren te kunnen spelen. Dit op vraag van verschillende recreanten. Hiervoor zal je uiteraard meer betalen dan als je met plastic zou spelen. Let wel indien je kiest om met veren te spelen u minstens met 3 andere betalende spelers moet zijn. Dus als uw ploeg bestaat uit 2 betalende speler om met veren te spelen en de andere 2 niet dan KAN ER DUS NIET gespeeld worden. Ik hoop dat dit duidelijk is voor iedereen. Heeft u vragen i.v.m. met deze maatregel contacteer dan iemand van het bestuur. Na uw ingaven vergeet dan niet om het vakje aan te vinken voor het privacy beleid om verder te kunnen en uw inschrijving te bevestigen
 
  
Na uw inschrijving krijg je meteen een email met alle informatie i.v.m. uw betaling.
Gelieve ook steeds de gestructureerde mededeling bij uw betaling te noteren zodat wij deze goed kunnen valideren. Voorbeeld :

 
 
Niet vergeten: inschrijvingsgeld liefst te betalen vóór 15 augustus 2022 !!
 
Indien je problemen ondervindt of vragen hebt, neem dan gerust contact op met iemand van het bestuur via mail. (poona@telenet.be)

Back to content